Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در سفر یک روزه خود به بندرعباس ابتدا در بدو ورود به این شهر به دفتر خبرگزاری فارس در هرمزگان رفت و ضمن تبریک سال نو و بازدید از مجموعه این خبرگزاری در هرمزگان به گفت‌وگو با خبرنگاران این خبرگزاری نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ابتدای سخنان خود اظهار داشت: ان‌شاالله سال جدید سالی پربرکت برای امت اسلامی و مردم عزیز کشورمان باشد و ما دراین سال شاهد افق‌های جدید پیش روی ملت برای توسعه و پیشرفت کشورمان و امت اسلامی در سراسر دنیا باشیم.

وی افزود: پیام نوروزی امسال مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) حاوی نکات متعدد و رهنمودهای فراوان برای پیشرفت و تعالی کشور و جهش اقتصادی و خروج از رکود و مباحث مرتبط با اوضاع فرهنگی و اجتماعی کشور بود.

زاهدی اضافه کرد: نگرانی رهبری از رکود و بیکاری جوانان تحصیل‌کرده و همان‌طور اظهار شرمندگی ایشان از ورود یک سری کالاهایی است که در درون کشور تولید می‌شود و سایر تجهزاتی که در کشور با کیفیت بسیار بهتر از نمونه خارجی در حال تولید است ولی متاسفانه این کالاهای مشابه از مرزهای رسمی و غیررسمی وارد کشور می‌شود و ضربه بزرگی را به تولید داخلی وارد آورده و باعث رکود بیشتر شده است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حضرت آقا تأکید بر مدیریت انقلابی و جهادی در صحنه اجرایی کشور دارند و با امکانات بالقوه‌ای که در کشور وجود دارد با مدیریت جهادی می‌توان حداکثر استفاده را از ظرفیت‌ها داشته باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم در 29 اردیبهشت‌ماه یک دولت انقلابی و با مدیریت جهادی و روحیه بسیجی بتواند بر سرکار بیاید و مشکلات کشور را یکی پس از دیگری با تکیه بر منابع انسانی درون کشور و استفاده از دانش در حوزه اقتصاد بر مشکلات فائق بیاید.

زاهدی بیان داشت: ما از حضور افراد مختلف استقبال می‌کنیم چون این خود باعث حضور بهتر مردم در پای صندوق‌های رأی خواهد شد و از بابت کاندیداهای متعدد نگرانی وجود ندارد.

وزیر علوم در دولت نهم ابراز کرد: جریان‌های ارزشی و انقلابی کشور در سال 92 تجربه تلخی را به لحاظ تعدد کاندیداهای همسو داشتند اما در این دوره جدید تلاش شده است جبهه نیروهای مردمی انقلاب اسلامی بتواند چتری را باز کند تا همه جریانات سیاسی و همگرا و همین‌طور همه افراد حقیقی و حقوقی که دل در گروه انقلاب و نظام و آرمان‌های امام و رهبری دارند دور هم جمع شوند و به‌صورت برنامه‌ریزی و مهندسی شده در این انتخابات شرکت کنند.

وی در خصوص حضور بقایی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: بقایی هیچ ارتباطی با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ندارد و به‌صورت مستقل با حمایت محمود احمدی‌نژاد قصد ورود به صحنه انتخابات و ثبت نام را دارد.

زاهدی در خصوص حضور حجت‌الاسلام رئیسی در عرضه انتخابات پیش رو عنوان داشت: حجت‌الاسلام رئیسی نیز یکی از نامزدهای جبهه مردمی نیروهای انقلاب است و تصمیمات ما در خصوص انتخاب اشخاص جمعی است نه فردی و تصمیم گرفته شده که روندی اتخاذ شود که تمام جریانات در جبهه مد نظر قرار گرفته شوند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: یک تفاوت بین انتخابات امسال با سال 92 وجود دارد که در سال 92 کاندیداهای جریان اصولگرا هرکدام مورد حمایت جریان خاص اصولگرایی به صحنه آمدند و نه زیر یک چتر واحد و مهندسی شده که الان در جبهه مردمی صورت گرفته است.

وی در خصوص سؤوالی مبنی بر حمایت جبهه از کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستا اظهار داشت: با توجه به اینکه انتخابات شوراهای شهر سیاسی نیستند و بیتشر حالت رفاقتی، عشیره‌ای و قبیله‌ای وهمشهری‌گری است اگر جبهه ورود کند موجب تفرقه آرای ریاست جمهوری خواهد شد و شکل سیاسی به خود می‌گیرد.

زاهدی افزود: در انتخابات ریاست جمهوری از تمام توان خود به صورت قانونی برای جذب آرا استفاده خواهیم کرد و در برخی جاها با بزرگان طوایف مذاکره خواهیم کرد و خدایی ناکرده مسؤولی که از موقعیت شغلی سوءاستفاده نماید و وعده وعید پوشالی دهد خلاف شرع و قانون انجام داده است.

سفیر سابق ایران در کشور مالزی عنوان کرد: تجربه‌ای که ما در انقلاب اسلامی داشتیم، رؤسای جمهور ما دو دوره‌ای بودند و اگر این‌طور به مسأله نگاه کنیم متوجه می‌شویم رئیس جمهورها در 4 ساله اول توانستند برخی از وعده‌هایی که داده بود عملیاتی نمایند و نوعی اعتماد عمومی را به خود جلب کنند و مردم در مقایسه با کاندیداهای دیگر به این نتیجه رسیدند که برخی قول‌ها عملیاتی شد و برای بقیه باید مهلتی داد تا اجرا شود.

وی ادامه داد: اگر در این دوره نگاهی به آمار وعده‌های دولت بی‌اندازیم حدود 447 وعده داده شده است که شامل 159 وعده اقتصادی، 152 وعده فرهنگی و اجتماعی، 101 وعده سیاسی، 16 وعده رسانه‌ای و 19 وعده ورزشی داده شد که با نگاهی عمیق متوجه خواهیم شد اکثریت قریب به اتفاق این وعده‌ها محقق نشد و متاسفانه دولت آن برگ برنده‌ای که باید رو کند در کارنامه خود ندارد.

زاهدی بیان داشت: کلیدی را که آقای روحانی برای باز کردن تمام قفل‌ها به مردم نشان داد، در عمل دیدیم که این قفل‌ها نه تنها باز نشد بلکه زنگارهایی بر این قفل‌ها نشته است و امکان باز شدن این قفل توسط آن کلید که می‌تواند مدیریت کشور و هیات دولت باشد، امکان پذیر نیست.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دیدیم زنگاری که بر قفل‌ها نشسته است و آنها را بیشتر در معرض آسیب قرار داده و رکود بدتر شده است، اشتغال جوا‌نان معضل شده و آسیب‌های اجتماعی حقیقتا به نقاط بحرانی رسیده مثل طلاق و اعتیاد که حالت کاملا بحرانی به خود گرفته است.

وی اضافه کرد: قرار بود برجام بیاد و تاثیرگذاری جدی در معیشت مردم در انرژی، آب و ریزگردها داشته باشد که دیدیم این اتفاق نیز نیفتاد و سفره مردم رنگین که نشد هیچ بلکه گرانی در کالاهای ضروری ایجاد شد و تورم کاهش پیدا کرد اما اقلام ضروری مردم افزایش قیمت یافت و برخی بیش از 100 درصد افزایش پیدا کرد و مردم اثر برجام را ندیدند.

زاهدی اظهار داشت: در کنار آن خیلی از مباحث مثل حقوق‌های نجومی و فسادهای بزرگ مالی و فساد صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه که در تاریخ انقلاب و کشور بی‌سابقه است و این‌ها باعث شده تا مردم نمره مثبتی را به کارنامه اجرایی دولت آقای روحانی ندهند چراکه هرجایی می‌رویم، مردم از عملکرد دولت گلایه دارند پس اگر ما به این رویکرد دوم مسأله نگاه کنیم می‌بینیم اقبالی برای پیروزی دولت فعلی در انتخابات آتی وجود ندارد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: از نظر علمی 389 عامل، درگیر تورم هستند و این پارمترها ضرایب خاص دارند به‌عنوان مثال کالاهای ضروری و غیر ضروری مردم که در زندگی آنها استفاده می‌شود و همچنین سرویس‌های عمومی و مسکن نیز که ضریب‌های متفاوت دارد و مسکن ضریب 27 دارد و مسکن در 4 ساله رکود زیادی داشت.

زاهدی در خصوص عملکرد دولت یازدهم نسبت به مسکن مهر عنوان داشت: وزیر راه و شهرسازی این دولت نیز مسکن مهر را مسکن مزخرف نامید وقتی مسکن در رکود باشد 300 شغل که به‌طور مستقیم درگیر آن است دچار رکود خواهند شد و این بدترین حالت تورم بوده است و نه تنها این موفقیت دولت نیست بلکه ضعف بزرگی در عملکرد دولت خواهد بود.

وی افزود: در ضریب جینی یعنی فاصله غنی و فقر که در دولت قبل 38 دهم درصد بوده اکنون 48 دهم درصد است و اختلاف طبقاتی بیشتر شده و فاصله غنی و فقر زیاد شده است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسط درصد بیکاری در دولت قبل 1.10 درصد بود و اکنون 12.5 درصد است، تصریح کرد: اشتغال خالص در دولت قبل 196 هزار بوده است اما اکنون حدود 40 هزار است و اینجا است که نشان ‌می‌دهد دولت نتوانسته شعارها را محقق سازد.

زاهدی ادامه داد: دولت حسن روحانی بسیاری از قول‌ها و وعده‌ها از قبیل وعده صد روزه برنامه‌های اقتصادی و حل معظلات اشتغال و رونق بازار کسب و کار را نتوانسته عملی کند.

وی بیان کرد: در کجای دنیا در حدود 2 سال، 6 مدیرعامل بانک (بانک سرمایه) عوض می‌شود آیا قبل از این دولت در دولت‌های گذشته هم بوده است، آیا بانک مرکزی احساس نکرد سوءاستفاده‌های صورت گرفته است، بانک مرکزی در این خصوص مقصر است که چرا نظارت کافی و دقیق را نداشته است و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این مورد نیز تحقیق و تفحص انجام می‌دهد و در گزارش خود موارد را خواهد آورد.

وزیر سابق علوم گفت: در بحث علم و فناوری می‌شود با چند نکته به این مورد نگریست و یک نگاه عدد و رقم به معنای تعداد مقالات منتشرشده و یک دید دیگر این است که به طرف شیب رشد کار می‌کنیم و این در مقوله مختلف است اگر ما روی تعداد کار کنیم.

زاهدی ادامه داد: از اواخر سال 2012 که این دولت سر کار آمد سرجمع مقالات 48 هزار و 36 مقاله بوده است و حال این رقم به 40 هزار عدد رسیده است و این شیب رشد، زیاد جدی نیست که توانسته جایگاه علمی ما را در دنیا ارتقا دهد و ما نتوانستیم به آن رشد علمی برسیم و هنوز با کسانی که در رتبه‌های بالا هستند فاصله داریم.

وی ابراز داشت: در سال 2012 رتبه 17 را داشتیم و بعد از گذشت 4 سال در 2017 به رتبه 16 دست پیدا کردیم و این 4 سال یکی از دوران تلخ علمی ما بوده و در دانشگاه‌ها فضای سیاسی برفضای علمی غالب بوده است و این را می‌توان از انتخاب رؤسای دانشگاه، مدیران ستادی و دانشگاهی تشخیص داد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: به کل نظام علمی ما اشکال وارد است چراکه ما هنوز اشتغال دانش‌بیان را باور نکردیم و این خود یکی از راه‌های اقتصاد مقاومتی است که از مؤلفه‌های درون‌زا، برون‌گرایی همراه با داشن محوری همراه است و ما باید اقتصاد دانش‌بنیان را محور اقتصاد مقاومتی قرار دهیم و بایستی کاری کنیم که ایده را به محصول تبدیل نمائیم.

زاهدی در پایان در خصوص عملکرد دولت یازده در استان هرمزگان عنوان داشت: بسیاری از وعده‌های دولت حسن روحانی در استان هرمزگان در زمینه‌های مختلفی چون کشاورزی، مهار ریزگردها، اشتغال، ورزش، ارزش افزوده مجامع صنعتی و بیکاری جوانان عملیاتی نشد و نمره دولت یازدهم در این استان مثبت ارزیابی نمی‌شود.

انتهای پیام/3264/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم

به گزارش جام جم آنلاین، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه به عملیات وعده صادق باید در رسانه ملی و محافل علمی، سیاسی و امنیتی پرداخته شود، گفت: عملیات وعده صادق احساس غرور ملی بود و از نقاط عطف اجماع‌ساز میان همه مردم و صاحبان اندیشه و تفکر با هر سلیقه‌ای بود و همه این کار را ستودند. وی با اشاره به جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی رژیم صهیونیستی،‌ خاطرنشان کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی صفحه‌ای سیاه و اوج بی‌رحمی و جنایت را نشان می‌دهد، اما تا امروز پیروز میدان مردم مقاوم فلسطین بوده و رژیم صهیونیستی و حامیان او شکست‌خورده هستند.   «وعده صادق» نشان داد ایران است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند رئیسی با بیان اینکه حمایت از فلسطین نه در دانشگاه‌های غرب که در هرجای دنیا دیده می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی در این درماندگی خود به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و رهبری انقلاب بر تنبیه این رژیم پس از این واقعه تاکید کرد و در نهایت جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت. وی تاکید کرد: معتقدیم در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد دیگر از جمله رفع مشکلات اقتصادی هم به کار گرفت. رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: برداشت من این است که «وعده صادق» نقطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و این نقطه اقتدار آثار خود را در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد کشور نشان می‌دهد. اگر این عملیات غرورآفرین اجماع‌ساز بود و همه در کنار هم آن را تحسین کردند می‌توان از این فرصت برای اجماع در حل مشکلات کشور هم به کار گرفت. رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که راه‌حل مشکلات کشور موشک است یا مذاکره و یا هردو، تصریح کرد: ما بارها اعلام کردیم جمهوری اسلامی دست کشورهایی را که بخواهند با ما روابط خوبی داشته باشند می‌فشاریم؛ چه در آسیا و چه در اروپا تا روابط خوبی شکل گیرد. البته دشمن ایران‌هراسی را امروز تشویق می‌کند اما می‌بینیم که این ترفند جواب نداده است و مسئله فلسطین مسئله دنیا شده است. این نشان داد موضع جمهوری اسلامی درست است. بارها به کشورهای منطقه هم نشان دادیم که ایران دوست آنان است. رئیس اقلیم کردستان در دیداری که با او داشتم تاکید می‌کرد کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم انجام داد تا داعش در آنجا به هدف خود نرسد، هرگز از یاد مردم کرد پاک نمی‌شود.   هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم موشک جواب موشک است وی تاکید کرد: پیام وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت. ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بارها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند، اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.   تولید مسکن در کشور فعال است رئیسی همچنین با اشاره به اینکه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال نیاز کشور و تاکید قانون است، یادآور شد: اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن با توجه به نیاز مردم بودیم امروز با این مشکلات مواجه نبودیم، اقدامات در زمان خود انجام نشده است و کمبود در کشور احساس می‌شود. امروز شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور هستیم. مسکن روستایی فعال است و اکنون بیش از ۲۶۰ هزار مسکن در این بخش تحویل دادیم. ۱۰۰ هزار مسکن تحویل مددجویان شده است. تولید مسکن در کشور فعال است، اما حتماً به صورت آپارتمان نیست به شکل ویلایی هم هست.   دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند، اما به کمک مردم نیاز داریم رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: امیدواریم با کار جدی که در وزارت راه یا همکاری مردم، تعاونی‌ها، نیروهای مسلح و دانشگاه‌ها برای تولید مسکن در حال انجام است، وعده ما عملی شود. از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است. اطمینان می‌دهیم دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند اما در عین حال به کمک خود مردم هم نیاز داریم. وی یادآور شد: در مسکن مهر وقتی کار را شروع کردیم ۲۴۰ هزار تعهد ساخت مسکن داشتیم. دولت‌های قبلی متعهد شده بودند اما این کار را انجام دادیم و ۱۴۰ هزار مسکن از این میزان به مردم تحویل شده است. ساخت مسکن کمی طول می‌کشد و امیدواریم بتوانیم این امر را به خوبی پیش ببریم. رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره آمارهای مهار نسبی رشد تورم و نقدینگی از یک‌سو و محسوس نبودن این امر در زندگی مردم، تصریح کرد: علت‌ها را باید از میان برد تا تورم کاهش یابد. ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول. در سالهای بعد هم تلاش کردیم هزینه‌ها را افزایش ندهیم و بودجه را هم تراز ارائه کنیم تا کسری بودجه که در این زمینه موثر است وجود نداشته باشد. رئیسی گفت: رشد نقدینگی در این دولت ۲۳ درصد است و این چیزی است که بسیاری باور نمی‌کردند. این موفقیتی است که دولت توانسته است به آن برسد. همچنین بر وجود انظباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید کردیم تا اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات را منحل کنیم. وی تصریح کرد: من روزانه آمار می‌گیرم نه هفتگی، روزی نمی‌گذرد مگر اینکه از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم و این مبالغه نیست و حساسیت من بر این موضوع است.   تورم روز به روز کاهشی می‌شود رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود که تأثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت. تلاش کردیم فشارها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد. طرح کالابرگ هم برای همین بود که کالاهای اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد. این اقدامات همه در جهت فقرزدایی است و کمکی به خانواده‌های نیازمند است که آب، برق، گاز و بیمه سلامت این خانواده‌ها رایگان شود. رئیسی گفت: توانمندسازی مددجویان هم از اقدامات ما در این زمینه است. ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست. نمی‌خواهم بگویم این امر مسئله را حل می‌کند یا کسی در کشور چنین نیست اما الان در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.   این خبر تکمیل می‌شود...

دیگر خبرها

  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • ۵۰ نکته از خلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • ۵۰ نکته از حلاصه گزارش مردمی رئیس‌جمهور به مردم
  • رئیسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد